Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб. Кристиан Вигенин

...
Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб. Кристиан Вигенин
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин оглави предизборния щаб на БСП


Националният съвет на Българска социалистическа партия избра нов избирателен щаб. Кристиан Вигенин заменя Георги Свиленки отпред на щаба. В него влизат още нови специалисти, а съставът му бе понижен на 8 души. Всеки член на щаба ще дава отговор за друг сектор.

Динко Желев ще е с сектор ”Партийна и организационна дейност”.Той е член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, дълготраен основен специалист в отдел “Организационен” в партията.

Теодор Славев ще е в звеното за “Анализи, тактики, послания”. Славев е ръководител на регион “Студентски” на Българска социалистическа партия, член на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София.

С сектор “Коалиционна политика и локална власт” е зам.-председателят на партията Атанас Зафиров. С „ Международна дейност”ще се занимава Мирослава Гатева, дълготраен основен специалист в отдел “Международен” в партията.

На Иван Ченчев са поверени „ Медии, Социални мрежи, ПР, предизборна реклама”.

За “Връзка с ЦИК и изборните комисии”ще дава отговор секретарят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Вяра Емилова. С сектор “Младежки инициативи” ще се занимава Габриел Вълков, ръководител на Младежкото обединяване на БСП-София.

За “Финансовата дейност” на щаба ще дава отговор Александър Нейчев, административен началник в Българска социалистическа партия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР