Националният отбор по футбол на Румъния завърши по мечтан начин

...
Националният отбор по футбол на Румъния завърши по мечтан начин
Коментари Харесай

Румъния удари Швейцария и спечели група I на европейските квалификации

Националният тим по футбол на Румъния приключи по желан метод присъединяване си в европейските квалификации, надигравайки в последния мач като хазаин състава на Швейцария.

На " Арена Национала " в Букурещ северните ни съседи се постановиха с минималното 1:0, а единственото попадение осъществя Денис Алибек пет минути след началото на второто полувреме.

По този метод румънците, водени от някогашния ментор на ЦСКА Едуард Йорданеску, завършиха без загуба присъединяване си в тази група " I " и изцяло справедливо на първото място в класирането с 22 точки, следвани от швейцарците със 17, като това са и двата отбора, които ще гледаме на Евро 2024 в Германия през идващото лято.

В друга среща от последния кръг Израел надигра с 2:0 като посетител Андора след автогол на Жоан Сервос и попадение на Гади Кинда. Така, " небесносините " си осигуриха 3-ото място в подреждането с 15 точки, до момента в който андорците остават на дъното със единствено 2.

В борбата за 4-ата позиция Беларус победи с 1:0 като посетител Косово, като единствения гол на стадион " Фадил Вокри " означи Дмитрий Антилевский в 43-ата минута. С триумфа белорусите изпревариха с една единствена точка косоварите в крайното нареждане.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР