Националният отбор на Русия ще играе контролен мач срещу България

...
Националният отбор на Русия ще играе контролен мач срещу България
Коментари Харесай

Русия обяви мач с България преди европейското първенство

Националният тим на Русия ще играе надзорен мач против България на 5 юни в Москва, като подготовка за европейското състезание. Новината първо заяви профилираният състезателен уебсайт Чемпионат.ру, а след това тя беше доказана и от селекционера на нашия тим Ясен Петров. Това е втората качествена инспекция, която ще има отборът на България през юни, откакто към този момент бе оповестено, че ще играем против различен финалист от Евро 2020 - Словакия (на 1.VI) в Австрия.

Петров даже разкри, че се възнамерява и трети мач с еврофиналист в този интервал, само че не заяви противника. " Не е нечиста сделка за мача с Русия. Знаем и за Словакия, това са доказаните до момента. Има и трета. Ето опция ние по някакъв метод отново да създадем още по-добър колектив. Преди европейското са всички. Най-интересното е, че ние сме търсени за контролите. Може да желаят да ни бият доста, но няма да ни бият ", разгласи Петров след завръщането от Белфаст, където и завоюва първата си точка в група С от квалификациите за Мондиал 2022.

Треньорът показа и за идващите цели. " Дано младите играчи да са титуляри в личните си тимове, да ни " вадят очите ", а когато ги извикаме, да ги приобщим към колектива. Отборът на Швейцария е граден седем години, за Италия - не разясня. Абсолютно оправдаха доверието ми новите. Десет индивида, които в никакъв случай не бяха играли за националния тим, се оправиха. 26 индивида повикахме – 25 играха. Използвахме целия разполагаем капацитет и не мога да бъда неудовлетворен. Най ме впечатли атмосферата в тима, обстановката е прелестна. Пет мача има още, математически могат да се изчислят всячески. Максимумът е 15, минимумът не знам какъв брой ще спечелим. Италия и Швейцария са тимове, които в действителност са на доста високо равнище. Дори Северна Ирландия е напред от нас в ранглистата. Ние в този момент градим нов тим, дайте му време.  Целите ни са да създадем един в действителност по-млад тим, необременен и искащ да реализира резултати. Който не се опасява от никой. Ще се изисква време, да ги пуснем в пердах. Не сме поели България да е първи в групата. Появихме се в миг, който би трябвало да го вдигнем този тим. Стъпваме върху това нещо. Лесно е да излееш кофа с негативизъм. Нали желаеме да градим, подкрепяйте тогава ", добави Ясен Петров.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР