Националният отбор на Нидерландия по футбол избра северния германски град

...
Националният отбор на Нидерландия по футбол избра северния германски град
Коментари Харесай

Отборът на Нидерландия ще бъде разположен във Волфсбург по време на Евро 2024

Националният тим на Нидерландия по футбол избра северния немски град Волфсбург за своя база по време на Евро 2024, а причина за това решение е, че града предлага елементарен достъп до местата, където " лалетата " ще изиграят срещите си от груповата фаза на конкуренцията.

От нидерландската футболна федерация оповестиха, че селекционерът Роналд Куман и неговите футболисти ще употребяват стадиона на женския тим от Бундеслигата на Волфсбург като своя подготвителна база и ще живеят в близкия петзвезден хотел.

" Оранжевите " попаднаха в група " D " за Евро 2024, като програмата им отрежда да изиграят дуелите си в Хамбург на 16 юни против спечелилия в плейофите, в Лайпциг пет дни по-късно против Франция и в Берлин на 25 юни против Австрия. И трите града са на по-малко от 250 километра от Волфсбург.

" Комбинацията от хотела и оборудванията за тренировки дава отговор идеално на нашите потребности. Тъй като можем да използваме базата на Волфсбург, имаме достъп до подготвителен център, който дава отговор на всички модерни условия. Мисля, че е значимо да имате положително чувство за вашия базов лагер. По време на един подобен шампионат сме дружно в продължение на пет седмици и по тази причина атмосферата е доста значима. Един добър хотел оказва помощ доста за това ", разяснява селекционерът Роналд Куман.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР