Националният отбор на Канада се класира за Световното първенство в

...
Националният отбор на Канада се класира за Световното първенство в
Коментари Харесай

Канада е на Световно първенство след 36 години!

Националният тим на Канада се класира за Световното състезание в Катар през зимата, като по този метод се трансформира в първия тим от зона КОНКАКАФ, подсигурил си място на шампионата. Това ще е първо присъединяване на тима на Мондиал от 1986 година насам.

Канадците победиха Ямайка с 4:0 и по този метод събраха 28 точки на второто място. Почти всичко в тази квалификационна група е ясно. Най-вероятно Съединени американски щати и Мексико ще се класират непосредствено след изиграването на последния кръг, а на четвъртото място ще остане Коста Рика, като по този метод ще играе бараж.

Съединени американски щати няма да се класира непосредствено, само в случай че загуби с най-малко 6 гола разлика визитата си на Коста Рика. Мексико пък е хазаин на Салвадор. „ Янките “ са с 25 точки, колкото имат и „ ацтеките “. С 3 по-малко са „ лос тикос “.

Билет за Катар няма да получи Панама, където играе бранителят на Левски Хосе Кордоба. Панамците изгубиха тежко с 1:5 гостуването си на Съединени американски щати и по този метод останаха на 4 точки за четвъртия Коста Рика.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР