Националният отбор на България по плажен футбол ще изиграе две

...
Националният отбор на България по плажен футбол ще изиграе две
Коментари Харесай

Националите по плажен футбол загряват за ЕВРОлигата с два мача с Молдова във Варна

Националният тим на България по плажен футбол ще изиграе две контролни срещи с Молдова. Двубоите ще се играят на пясъка във варненския квартал " Аспарухово ", като първата е в понеделник (2 юли) от 18,30 ч., а втората - във вторник (3 юли) от 10,30 ч.

Двата спаринга ще бъдат генерална подготовка за " лъвовете " преди мачовете им от ЕВРОлигата, които ще се играят на 6, 7, и 8 юли в Назаре, Португалия. Тимът ни е в Дивизия " Б ", а в групата ще срещне съставите на Чехия, Норвегия и Андора. Възпитаниците на Симеон Христов започват против Андора на 6 юли (петък) от 18,30 ч. българско време, ден по-късно срещат Чехия в 16 ч., а третият им конфликт е на 8-ми от 17,15 ч. против Норвегия.
Националите се събират незабавно след мачовете от първия стадий на държавното състезание на България, което започва на следващия ден в Бургас. В неделя на обяд Христов ще разгласи листата от 12 футболисти, които ще играят против Молдова, а след въпросните две контроли двама ще отпаднат от състава и в сряда сутринта България потегля за Назаре с 10 играчи.
За първи път в историята си нашите са водачи на група, откакто през предходната година преодоляха потока си и се класираха за финалите на шампионата. 
Групите в Дивизия " Б " на ЕВРОлигата са общо четири като спечелилите в тях се класират за финалите на конкуренцията. Там ще вземат участие още трите втори най-хубави тима и последният от Дивизия " А ". В останалите групи се паднаха Естония, Румъния и Сърбия, Гърция, Молдова, Казахстан и Литва и Унгария, Дания, Англия и Грузия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР