Националният отбор на България по минифутбол постигна голям успех, завършвайки

...
Националният отбор на България по минифутбол постигна голям успех, завършвайки
Коментари Харесай

Голям успех за националите по минифутбол

Националният тим на България по минифутбол реализира огромен триумф, завършвайки на второ място на международното състезание в Кейптаун, Южна Африка. На финала " лъвовете " изгубиха с 1:2 от Аржентина.



По пътя си към разногласието за трофея националите срещнаха Оман (2:3), Ирландия (4:1) и Нигерия (2:0).

На осминафинал България в профил Германия след дузпи, при 0:0 в постоянното време. Впоследствие отборът ни обърна Колумбия за крайното 3:2. В полуфиналите елиминирaха Израел с наказателни удари (1:1 в постоянното време).

" БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! Българският народ има мотив за горделивост. Националите по футбол 5 станаха втори в света и реализираха най-високото класиране в историята на българския футбол. За следващ път нацията е обединена от спортните ни достижения. През последните дни мини футболът ни накара да си напомним позабравените усеща на горделивост и национализъм. Този аматьорски спорт, обичан на милиони хора по света, сплоти нацията и ни върна към " лудото " американско лято от 1994 година Поклон пред тези момчета с лъвски сърца. Ще продължаваме да работим безрезервно и настойчиво, с цел да се популяризира името на родината ни ", написаха от Българска Асоциация Мини Футбол на страницата си във " Facebook ".

Националният тим по минифутбол: Тодор Малинов, Васил Гуджев, Спас Милушев, Христо Чалъков, Йордан Милиев, Николай Петров и Николай Павлов. Главен управител на отбора ни е Пламен Божидаров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР