Националният отбор на България по футзал стартира с равенство 1:1

...
Националният отбор на България по футзал стартира с равенство 1:1
Коментари Харесай

Националите по футзал стартираха с равенство пред погледа на Красен Кралев във Варна

Националният тим на България по футзал започва с тъждество 1:1 против Черна гора в предквалификациите за Eвропейското състезание. Мачовете от нашата група се играят в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна. Останалите два отбора в нашия квартет са Холандия и Естония, които играят сега.

България откри резултата след гол на Димитър Цветанов, само че Даниел Несторов си означи автогол. Много мощен мач за нашите направи вратарят Исмет Хаджиев.

Срещата се игра пред погледа на министъра на спорта Красен Кралев, както и от шефа на спортната дирекция в морската столица Кристиян Димитров.



Утре в 16,45 ч. е вторият ни дуел против Естония, а в събота от 19,00 срещаме Холандия. Срещите в " Конгресна " са със свободен вход.

Отборите отвън топ 16 са разпределени в осем групи по 4. Първите два отбора от всяка група ще се класират за главния кръг.

Осемте тима, които прескочат предквалификациите, дружно с отборите от топ 16, ще бъдат разпределени в 8 групи по 4 тима. Срещите ще се играят в интервала 22-27 октомври 2019 година

Първите два отбора от всяка група ще се класират за елитния кръг. Жребият за главния кръг ще бъде на 4-ти ноември, а мачовете ще се играят от 28-ми януари до 2-ри февруари 2020 година След това предстоят плейофи 9-12 април 2020 година, а финалите са в интервала 12-ти септември – 4-ти октомври 2020 година в Литва.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР