Националният отбор на България по футбол посреща тази вечер на

...
Националният отбор на България по футбол посреща тази вечер на
Коментари Харесай

България ще спира Франция за Мондиала в Русия

Националният тим на България по футбол посреща довечера на " Васил Левски " Франция в мач от международните квалификации за Мондиал 2018 в Русия. Срещата е от 21:45 ч.

" Лъвовете " нямат проваляне вкъщи в четирите си дуела от тази акция и ще се опитат да победят " петлите ", тъкмо както го сториха против другите огромни любимци в групата - Холандия (2:0) и Швеция (3:2).

Представителният ни отбор към момента има научен късмет за класиране за плейофите, в случай че запише две победи в оставащите два мача от квалификациите.

Франция се намира в доста неизгодна позиция. В последния си мач европейските вицешампиони направиха 0:0 вкъщи против Люксембург и единствено наложителен триумф против България ще ги приближи до заветната цел - Русия 2018.

От състава на Петър Хубчев поради санкции ще отсъства капитанът Ивелин Попов, както и Ивайло Чочев. Вместо Попето се чака на върха на офанзивата да застане Спас Делев, който врата и двата гола при триумфа против " лалетата " през март.

Дидие Дешан няма да може да разчита на контузените Пол Погба и Усман Дембеле, както и на бранителите - Лайвин Курзава, Бенжамен Менди и Лоран Косчелни.

Франция няма триумф в София от 85 години насам. " Лъвовете " печелят последните два конфликта с " петлите " на " Васил Левски " с по 2:0.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР