Националният отбор на България ансамбъл и индивидуално показа промените в

...
Националният отбор на България ансамбъл и индивидуално показа промените в
Коментари Харесай

Грациите изненадаха приятно с новите съчетания

Националният тим на България отбор и самостоятелно сподели измененията в съчетанията си на провелото се през днешния ден контролно съревнование, означи beautyinsport.com. Видяното породи единствено позитивни оценки измежду спецовете в залата.

Ансамбълът показва извънредно мощна игра и в двете си съчетания. Новите детайли са доста комплицирани и истински и напълно се вписват в стила.

Композицията с топки и въжета по музика от „ Шерлок Холмс “ даже получи бурни аплодисменти от многото деца в публиката и одобрителни възгласи от съдии и експерти. Там бяха съсредоточени множеството промени.

Новостите и в самостоятелното не стопират. Невяна Владинова изигра мощен обръч и съвсем съвършена топка. Бухалките обаче не се получиха и този път, а макар че във всяко от тези съчетания се намираха добавки, както се изрази Илиана Раева, буйната „ Булерия “ се открои с новия си образ.

Катрин Тасева не стартира толкоз добре. Грацията гони обръч отвън терена, само че все пак сподели останалите си композиции по доста добър метод. А чисто новите ѝ бухалки към този момент също са претърпели промени, в това число нова начална поза.

Следващото контролно съревнование в събота, 29 юли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР