Националният клуб на привържениците на Левски призова със съобщение на

...
Националният клуб на привържениците на Левски призова със съобщение на
Коментари Харесай

НКП на "Левски" призова феновете за мощна активизация

Националният клуб на последователите на " Левски " прикани със известие на формалния си уебсайт за незабавна и мощна активизация на почитателите през целия полусезон.
Павел Колев: " Левски " има единствено 200 хиляди лева, отговорностите са 16 млн. лева Те няма да стигнат за заплати, сподели изпълнителният шеф пред "Дарик "
" Призоваваме всички членове, всички структури из страната, всеки един от вас, да закупи своята абонаментна карта за мачовете на " Левски ".

Призоваваме ви да подтикнете своите близки да създадат същото.

Ситуацията в клуба ни изисква цялостната готовност на синята общественост. В идващите дни ПФК " Левски " ще открие дарителска сметка, в която ще се набират средства за погасяване на отговорностите на клуба към Национална агенция за приходите.

Става дума за 143 хиляди лв. месечно. В идващите 34 месеца. Ако " Левски " не заплаща тази сума всеки месец, съглашението ще отпадне.

Дебело подчертаваме, че обстановката изисква незабавните ни дейности ", написа НКП в формалния си уебсайт.

" Левски " разчита на доходи от продажбата на билети, само че за мача с ЦСКА в събота досега са продадени към 6000 билета. Отчита се оживление в продажбата на сезонни карти, като единствено за десетина дни са продадени 500 и общият им брой за сезона е станал 1600.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР