Националният клуб на привържениците на Левски призова фенове на сините

...
Националният клуб на привържениците на Левски призова фенове на сините
Коментари Харесай

От НКП на Левски призоваха: Време е за отговорност

 Да обичаш Левски напук
Националният клуб на последователите на Левски прикани почитатели на " сините " да бъдат по-отговорни, когато участват на мачове на обичания си тим.

Позицията на организацията е в резултат на наказването, което клуба отнесе, поради държанието на почитателите след мача от първия квалификационен кръг на Лига Европа с Вадуц.

Ето какво разгласиха от НКП:

" Скъпи левскари,

Напоследък, макар нотката на пресен надвит въздух, поета след неприемливото срамно отпадане от невиждан тим, клубът ни за следващ път бе тежко осъден, което неизбежно докара до следващо напрежение сред последователите на Левски.

Националният клуб на последователите в никакъв случай не е бягал от отговорност, за разлика от доста от нашите ръководители, а и за жалост от някои наши съидейници. Ние осъзнаваме, че като най-масова организация на последователите имаме своите отговорности в предварителната защита от санкции. Съвсем гордо можем да заявим, че през годините имаме значително триумфи в тази тенденция, които за жалост не са толкоз известни, колкото всеобщите провали, докарали санкции за обичания ни клуб.

В тази връзка, Националният клуб на последователите на Левски за следващ път припомня на всички сини последователи, в това число и на своите членове, че хвърлянето на каквито и да било предмети на пистата - пиратки, факли, седалки, чаши, бутилки и така нататък, е изцяло неразрешено и носи единствено и само щета. Напомняме, че всякакво издигане на расистки лозунги, плакати с расистка терминология от вишки и сходни, както и маймунски звуци са изцяло неприемливи и с изключение на, че вредят безпределно на Левски, те нямат нищо общо с идеологията на нашия патрон - Апостола на свободата.

Поради очевидната нужда за по-твърди дейности в тази тенденция, при положение на нарушение на откритите правила за държание на стадиона, нарушителите ще понасят своята персонална отговорност ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР