Националният дворец на културата отново е домакин на най-голямото събитие

...
Националният дворец на културата отново е домакин на най-голямото събитие
Коментари Харесай

Артисти на световно ниво се събират на най-голямото събитие за татуировки у нас

Националният замък на културата още веднъж е хазаин на най-голямото събитие за татуировки у нас – седмото издание на „ Bulgaria Tattoo Expo ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Посетителите могат да се срещнат от близко с изкуството на татуирането, да почерпят скъпа информация от артистите и експертите в региона, както и да се татуират.

Събитието събра татуисти от цяла България, само че има и много от чужбина, съобщи пред БГНЕС Цветан Цветанов, един от уредниците.

„ Тук могат да бъдат видени най-изявените татуисти в България, както и такива, които работят в чужбина. На настоящето „ Bulgaria Tattoo Expo “ имаме татуисти от Италия, Англия, Гърция, Кипър и доста други “, разгласи още Цветанов и добави, че татуистите работят в нови и забавни стилове.

Традиционно програмата на събитието включва и конкурсна част, в която особено жури ще оцени и избере най-хубавите татуировки в няколко разнообразни категории.

„ Всяка година категориите се сменят, това е и забавно за артистите, тъй като подготовката е друга. По-интересен конкурс е за най-луда татуировка ”, сподели Цветанов.

Относно желаните елементи от тялото за татуировка съгласно дамите и господата, Цветанов разяснява, че към момента крайниците, където татуировките стават по-интересни, са най-желаните места.

„ Преди години се работеше доста добре върху гърбове, само че към този момент мисля, че съвсем не се прави “, показа още уредникът на тату-събитието.

За дамите Цветан Цветанов означи, че минималистичните татуировки остават като желание.

„ Работенето най-вече с точки или единствено линийки, като цяло по-нежните татуировки стоят добре върху женско тяло, върху мъжкото към момента остават по-грубите, по-тъмни и огромни татуировки ”, сподели той.

Цветанов отговори и на въпроса кои татуировки са по-търсени – едноцветните или цветните такива. „ Делът е на половина. Има доста положителни татуисти, които рисуват единствено черно и такива, които вършат доста положителни цветни татуировки, всичко е въпрос на усет “, разяснява още той и продължи: „ Съвсем обикновено е да се работи всичко, въпреки всичко артистите са доста напреднали, тъй че няма ограничаване “.

Тодор Първанов, диджей на „ Bulgaria Tattoo Expo “, показа, че неговите татуировки са му най-любимите, тъй като са направени от обичани за него хора, които са и част от екипа на събитието.

Екипът на БГНЕС се срещна и с част от посетителите на събитието. „ Много е готино и щерка ми постоянно се забавлява. Изпуснали сме предходни експота, за което доста скърбя и отсега нататък ще продължим да ги посещаваме “, съобщи Виолета, като добави, че обичаните ѝ татуировки с пъстър дизайн. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР