Националният борд по туризъм (НБТ) и СОФ Кънект“, оператор на

...
Националният борд по туризъм (НБТ) и СОФ Кънект“, оператор на
Коментари Харесай

Летище София и Националният борд по туризъм ще рекламират България

Националният ръб по туризъм (НБТ) и „ СОФ Кънект “, оператор на летище София, ще работят дружно за разпространение на България като атрактивна туристическа дестинация, оповестява концесионерът на аерогарата.

На среща сред Красимир Гергов, ръководител на борда на шефовете, Мартин Захариев, заместник-председател на борда, Поли Карастоянова, изпълнителен шеф на НБТ, проф. Стоян Денчев и Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф на „ СОФ Кънект “ и екипа му бе реализирана договореност двете страни да обединят напъните си за развиване на устойчива туристическа промишленост и разпространение на България като атрактивна дестинация.

Двете организации се договориха още да работят взаимно с държавното управление за облекчение и дигитализиране на процедурите по издаване на визи за жители отвън Европейски Съюз, което доста ще усили туристите в България, а също така ще подтиква и самолетни компании да открият нови линии към София.

Страните се сплотиха още към нуждата от взаимна работа в посока единна връзка на марката България и значимостта на това по какъв начин летище София посреща посетителите, като съществена входна точка на страната.

Развитието на проекта за нови самолетни дестинации и договарянията на столичното летище с самолетните компании ще бъдат задълбочено обсъждани с туристическия отрасъл отсега нататък, като по този начин доста ще се увеличи успеваемостта, стана ясно още на срещата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР