Националният ансамбъл по художествена гимнастика преодоля ниската оценка, която получи

...
Националният ансамбъл по художествена гимнастика преодоля ниската оценка, която получи
Коментари Харесай

Бронз и най-висока оценка за българския ансамбъл с обръчи и бухалки

Националният отбор по художествена гимнастика преодоля ниската оценка, която получи от съдиите за съчетанието си с 5 топки, и сграбчи бронзовия орден в многобоя на Световната купа в Баку, Азербайджан.

След като през вчерашния ден (26 април) Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова приключиха на 5-та позиция след първото комбиниране, през днешния ден девойките на Весела Димитрова бяха най-хубави на килима измежду ансамблите.
Илиана Раева за ниската оценка: Срам! "Или не разбираш от гимнастика, или си кьорав ", съобщи президентът на Българската федерация по художествена гимнастика
Те изиграха своето комбиниране с три обръча и два чифта бухалки без неточност, а съдиите ги оцениха с 25,300. Така с обща оценка 48,850 ансамбълът се подреди трети след представителките на Япония (49,250) и на Русия (48,950).

Отличното показване на българките им обезпечи присъединяване във двата финала на обособените уреди на следващия ден (28 април).
Тасева и Калейн без орден в многобоя в Баку Българките си осигуриха присъединяване на още два финала на обособените уреди
Индивидуалните ни гимнастички- Катрин Тасева и Боряна Калейн, останаха надлежно 5-а и 11-та в крайното класиране в Баку, Азербайджан. Тасева ще взе участие на финалите на обръч и бухалки, а Кален - на лента.

Състезанието в Баку е последното с по-силна конкуренция преди европейското състезание по художествена гимнастика, което ще се организира в средата на май още веднъж в столицата на Азербайджан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР