Националният ансамбъл по художествена гимнастика няма да вземе участие в

...
Националният ансамбъл по художествена гимнастика няма да вземе участие в
Коментари Харесай

Грация е с коронавирус, ансамбълът ни аут от европейското първенство

Националният отбор по художествена гимнастика няма да вземе присъединяване в идното в края на месеца европейско състезание в Киев, оповестява БНР. Шампионатът ще се организира от 26 до 29 ноември, само че без българския тим, откакто стана ясно, че една от грациите е с позитивен тест за COVID-19.

Заразената с ковид гимнастичка е Ерика Зафирова. Всички останали състезателки от ансамбъла са добре, само че ще прекарат най-малко 10 дни под карантина, спазвайки наредбите.

Боряна Калейн и Катрин Тасева, които ще показват страната ни самостоятелно, не престават подготовката си за шампионата в украинската столица. Сходна е обстановката и с Ева Брезалиева и Стиляна Николова, които бяха с COVID-19, само че са възобновени и не престават тренировките си за Киев.

При Татяна Воложанина обстановката е била по-тежка и се е наложило да бъде призната в болница с двустранна бронхопневмония. След негативен PCR тест тя е изписана и се възстаноявава.

От управлението на родната художествена гимнастика не изключват нищо и са подготвени за всевъзможни сюжети поради менящата се всекидневно конюнктура, само че треньорите и състезателките на самостоятелно, както при дами, по този начин и при девойки, не престават да се готвят с желанието да вземат участие в Киев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР