Националът на Италия Сандро Тонали ще научи какво наказание ще

...
Националът на Италия Сандро Тонали ще научи какво наказание ще
Коментари Харесай

Бъдещето на Тонали ясно до седмица

Националът на Италия Сандро Тонали ще научи какво наказване ще получи през идната седмица. Това са разкрили пред „ Гадзета дело Спорт “ от Италианската футболна федерация. Най-вероятно това ще се случи още преди конфликта сред Нюкасъл и Борусия (Дортмунд) от груповата фаза на Шампионската лига, който е в сряда. Следователно съботният мач сред „ свраките “ и Кристъл Палас може да е последният за халфа за дълго време напред, в случай че несъмнено, италианецът взе участие в него. Според британските медии обаче Нюкасъл няма желание да вади Тонали от състава, до момента в който той не получи публично глобата.

Все още е мъчно да се планува какъв брой огромно ще бъде тъкмо наказването на Тонали, в случай че той е залагал на мачове на Милан, а евентуално и на такива на Бреша, до момента в който е бил футболист на двата клуба.

Санкцията в такива случаи е пет години, само че сигурно халфът ще понижи доста интервала й поради цялостните самопризнания и оказаното подпомагане във връзка с следствието. Така Николо Фаджоли се размина със възбрана да играе единствено за седем месеца. Тонали няма да мине толкоз фино със своите прегрешения, като упованията са неговото наказване да бъде за повече от година.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР