Националът на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов се класира

...
Националът на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов се класира
Коментари Харесай

Кузманов на полуфиналите в Анталия

Националът на България за " Купа Дейвис " Димитър Кузманов се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на червени кортове в турския курорт Анталия с награден фонд 15 хиляди $.Поставеният под номер 2 Кузманов разгроми Франциско Черундоло (Аржентина) с 6:0, 6:1 за 72 минути игра. Българинът завоюва 11 следващи гейма след 1:1 в първия сет.

На полуфиналите Кузманов ще играе против Марко Миладинович от Сърбия. От началото на сезона българинът изигра четири финала на шампионати в Анталия, като завоюва две трофеи. Националът на България има баланс от 21 победи и 3 загуби през 2018 година.

По-късно през днешния ден Кузманов и Златан Палазов ще играят на четвъртфиналите в шампионата на двойки против номер 4 Оскар Хосе Гутиерес от Бразилия и Хуан Пабло Пас от Аржентина.

В Анталия е и капитанът на България за Купа " Дейвис " Тодор Енев. Той пътува особено за шампионата, с цел да поддържа националите Кузманов и Лазов преди семейството на България на мачовете от " Купа Дейвис " през идната седмица. Надпреварата ще се организира от 4 до 7 април на кортовете на Търговска колегия " Локомотив " в Пловдив.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР