НАТО даде на България огромна сигурност и огромно спокойствие. Ние

...
НАТО даде на България огромна сигурност и огромно спокойствие. Ние
Коментари Харесай

Соломон Паси: На Балканите трябва да има ядрено оръжие

НАТО даде на България голяма сигурност и голямо успокоение. Ние дадохме късмет на народа си да работи и да се осъществя, а не да мисли за своето успокоение, съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия някогашният външен министър Соломон Паси.

НАТО е най-устойчивият боен съюз в историята на човечеството и през днешния ден на 70-тия рожден ден на НАТО считам, че би трябвало освен да си създадем равносметки, само че и да погледнем в бъдещето, добави някогашният министър.

НАТО би трябвало да се трансформира от северноатлантическа в световна организация. 20 години ние разбираме, че това е задачата на НАТО - глобализация. Това, което хората са не запомнили, са ужасите на войната. Най-големият принос на НАТО е, че има мир в Европа. Трудно ще разбираем на нашите деца какъв брой е хубаво да има мир, разяснява Паси.

Европейски Съюз е най-благоденстващата икономическа организация в света. Късата памет е това, което е най-опасно. Третото най-голямо завладяване на НАТО е това, че се избегна Трета международна война, съобщи още той.

На злото не му би трябвало нищо друго, с изключение на положителното да нехае. Безгрижието е благородната почва, върху която злото се развива.

Като цяло на Балканите би трябвало да има нуклеарно оръжие. Това е едно доста умерено оръжие и то подсигурява успокоение, добави в умозаключение Паси.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР