Натискът върху депутати от Има такъв народ“ продължава. Това стана

...
Натискът върху депутати от Има такъв народ“ продължава. Това стана
Коментари Харесай

Сгащиха Митева на влизане в НС, тя си отвори устата: Натискът върху наши депутати продължава

Натискът върху депутати от „ Има подобен народ“ продължава. Това стана ясно от думи на Ива Митева на влизане в постройката на Народното събрание.

„ Не е възможно да се изпращат SMS-и и да се звъни от министър-председателя на наши депутати. Най-малко може да го прави някой различен. Не знам в какви времена живеем, само че разбирам, че се пробват да ги обработват. Това ще бъде до вота, когато и да се организира той и до гласуването в сряда или четвъртък. Ще забележим по какъв начин ще гласоподават сътрудниците и дали някой се е поддал. Говори се, че ще има сътрудници, които ще се извърнат. Надявам се да няма такива ”, сподели тя.

Запитана дали от Има Такъв Народ ще имат номинация за ръководител на Народно събрание, Митева отговори, че до колкото знае все още нямат такава, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Ситуацията е извънредно комплицирана и сложна и който и да бъде ръководител, ще му бъде извънредно мъчно. Това е най-трудното състояние, в което може да бъде човек, тъй като би трябвало да стои против 239 индивида и да се съобразяваш с всеки един от тях ”, разяснява тя.

„ Има процедури и ред, които би трябвало да съблюдаваме. Нека да не настройваме хората едни против различен. Днес чух, че съм мафия, слушам, че сме мафия. Аз доказателства за това не виждам. Не слушам имена на мафията. Нека да ги кажат, дано ги покажат и извадят доказателства. Ако сме мафия желая да запитвам съдружните ни сътрудници за какво не го споделиха до момента? Защо не изнесоха документите а в този момент го приказват? Много странно“, добави Ива Митева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР