НАТФИЗ и сключиха партньорство за насърчаване участието на младите хора

...
НАТФИЗ и сключиха партньорство за насърчаване участието на младите хора
Коментари Харесай

НАТФИЗ и ФИЛИП МОРИС БЪЛГАРИЯ, партньорство за зелено бъдеще

НАТФИЗ и подписаха партньорство за поощряване присъединяване на младежите в разговора върху световните екологични проблеми и опазването на зелената среда. Студентите от Филмовия факултет на НАТФИЗ към този момент са част от осведомителната акция на Филип Морис България – за 2022 година. Техните трийсет секундни рекламни клипове, отдадени на „ обществените дела в региона на екологията “, се финансират от Филип Морис България и ще бъдат обществено показани. „ 30-сек. реклама “ е наложителен модул в процеса на образование, само че през последните години тематиките бяха преобразувани в посока, която концентрира младите създатели върху световните проблеми, задейства съпричастността им и ги предизвика да заявят позицията си посредством инструментите на киното.

По мотив представянето на новите събития в осведомителната акция на Филип Морис България (9-ти май, 16.00 ч. в Tobacco Garden Bar), ще бъдат излъчени и първите видеа на студентите от 2-ри курс в НАТФИЗ, направени по плана.

В същия ден ще бъде открита и галерия с 28 осведомителни пана на, със съдействието на вестник „ “ и поддръжката на. Изложбата, ситуирана в парка пред “ може да бъде прегледана до 23-ти май.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР