Натаманяване на резултатите - това целят политическите сили, които работят

...
Натаманяване на резултатите - това целят политическите сили, които работят
Коментари Харесай

Ицо Хазарта се усети, разкри заговора за хартиената бюлетина

Натаманяване на резултатите - това целят политическите сили, които работят за връщането на гласуването с хартиената бюлетина по време на избори, счита депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

„ Среднощното съвещание на Народното събрание беше ненужно дълго. Заседанието на правната комисия – също. Сигурен съм, че връщането на хартиената на бюлетина не стои в дневния ред на никого. Не познавам човек, който да желае още веднъж да гласуваме на хартия “, сподели Петров.
-->
„ Мнозинството в този парламент очевидно има властта за този ход. Сигурен съм, че след 4 пъти избори за по-малко от две години последният проблем на хората е „ хартията или машината “, добави още депутатът.

„ Хората, които са механически грамотни, знаят какъв брой е смешно това да предлагаш някакъв код, някъде. Хората, които нямат показа по тези въпроси, ще си останат с техните подозрения, каквото и да споделяме. Жалко е, че въобще това се разисква в обстановката, в която сме. Да използваш парламентарното време и приемането на заплата, с цел да си натаманиш резултатите за идващите избори, е тъпо “, разяснява още Христо Петров.

Според него доста наболели тематики се изместват поради " скапаната бюлетина ", а когато се пробва да приказва с някого, получава оправдания с управлението си.

" Надявам се хората да схванат каква подигравка се прави с тях. Победителят от тези избори няма никакво желание да се занимава с ръководство. Той желае да е сигурен, че няма да загуби някой кмет ", съобщи Христо Петров.

Той счита, че са нужни 5-6 години, с цел да тръгнат нещата, и най-малко 10 години, с цел да се усетят промени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР