Наталия Симеонова се завръща на екран с нов проект, съобщи

...
Наталия Симеонова се завръща на екран с нов проект, съобщи
Коментари Харесай

Няма да повярвате! Феята на любовта - Наталия Симеонова, се връща в телевизията

Наталия Симеонова се завръща на екран с нов план, заяви самата тя. Предаването ще е обвързвано с тематиката за домашното принуждение. За задачата, известната като Феята на любовта тв водеща, търси свои героини от времето на „ Мора от обич ”, които са били жертви на мъжете си. Тя желае да опише по какъв начин живеят те в този момент.

Работата си по новото предаване Наталия Симеонова е почнала преди към две седмици, заяви още тя в свое изявление за Би Ти Ви.
                             

Миналата година Наталия и някогашната й половинка - Денис Ризов, се прибраха от Съединени американски щати за дипломирането на щерка си. Виктория приключи завърши Софийския университет.
                             

Денис от дълго време се върна в Съединени американски щати, до момента в който водещата май счита най-малко към този момент да остане в България, написа " Марица ". Тя показа, че щерка й е отлетяла за Флорида, с цел да е с татко си на рождения му ден, който е през днешния ден. Но Наталия очевидно ще го пропусне.

Все още не е ясно къде ще върви новото предаване - по малкия екран или онлайн...

„ Със сигурност ще се намеся в тематиката с насилието. Може да не е в Би Ти Ви, може да е в друга телевизия или в онлайн пространството, само че се надявам да е в Би Ти Ви ”, показа Наталия.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР