Натали Трифонова посрещна националния празник 3 март в Сърбия. Синоптичката

...
Натали Трифонова посрещна националния празник 3 март в Сърбия. Синоптичката
Коментари Харесай

Натали Трифонова празнува с нов мъж в Сърбия 


Натали Трифонова посрещна националния празник 3 март в Сърбия. Синоптичката и водеща на Би Ти Ви се възползва от почивните дни и отскочи до прилежащата ни страна. Там хубавицата е купонясвала в прочут кабаре клуб. Тя не пропусна да качи и фотоси в обществената мрежа. На фрагментите до нея се вижда мъжка ръка в черна риза.

Запознати издават пред „ Уикенд ”, че Натали има нов мъж в живота си, въпреки че настойчиво го крие от любопитните очи на феновете си. Откакто се раздели с дългогодишния си другар от детинство Доан Хасан, русокоската се старае да пази персоналния си живот в загадка. Преди време я свързваха с мъж на високо равнище, но слуховете останаха непотвърдени.

Трифонова към този момент е трансферирала 30-те. Тя е споделяла, че от дълго време се чувствала подготвена за семейство и дете, само че по този начин се стекли събитията, че кариерата й излязла на напред във времето. Красавицата води 2 излъчвания по Би Ти Ви, както и прогнозата за времето. Навремето тя въобще не подозирала, че ще се занимава с телевизия. Като госпожица имала разнородни ползи – увличала се по математиката, танците и боулинга, но ориста имала други проекти за нея.

Натали е привърженичка на брака и не желае да ражда дете без автограф в гражданското. „ Не съм била сгодена. Смятам, че мъжът би трябвало да предприеме първата крачка, когато се почувства подготвен. Аз съм „ за ” брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното взаимно съжителстване на фамилни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи ”, разказвала е синоптичката в свои изявленията.

В продължение на 3 години русокоската излизаше с някогашния водещ на Нова тв Деян Веселинов, а след това и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата обич на русокоската до момента е мургавият ерген от турски генезис Доан Хасан, с който се знаят още от възпитаници. След завършването на гимназията обаче пътищата им се разделили за прочут интервал. След време отново се събрали и връзката им траяла на приливи и отливи. Натали считала, че двамата са сродни души, наскоро обаче скъсали дефинитивно.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР