Натали Трифонова, която тази сутрин води прогнозата за времето по

...
Натали Трифонова, която тази сутрин води прогнозата за времето по
Коментари Харесай

Кой носи закуска на Натали Трифонова?

Натали Трифонова, която тази заран води прогнозата за времето по bTV, сподели на феновете забавен кадър, на който се вижда чаша с няколко ягоди на бюрото ѝ, съпроводена с блага записка.

И в случай че тръпнете от неспокойствие да разберете кой е мистериозният благородник, погрижил си уместно за своята очарователна сътрудник, която неотдавна се подвизава и като водеща на предаване за игри, ще ви подшушнем. Става дума за Петър Бакърджиев от спортния отдел на малкия екран.

Не е загадка, че преди години той изживя бурна обич с водещата Виктория Петрова, откакто тя се разведе с оператора Добромир Иваов. Днес спортният жерналист е щастливо женен към този момент 9 години за Мис България 2004 - Гергана Гунчева, от която има ддама сина.

"Петър Бакърджиев се грижи за моята закуска “по дубайски”.Такива сътрудници да желае човек! ", спохвали се Трифонова и сподели бележката от сътрудника, на която написа: "От Ноле с обич. Поздрави, Дюбай ".

Бележката очевидно е другарска задявка с екстравагантната началник Силвена Роу, която вместо "Дубай " изговаря името на емирството "Дюбай ". Припомняме, че до броени дни в ефира на малкия екран стартира нейното ново предаване с кулинарна тема.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР