Настояваме за доживотен затвор без право на замяна за двамата

...
Настояваме за доживотен затвор без право на замяна за двамата
Коментари Харесай

Майката на Евгения Владимировa: Искаме доживотен затвор за двамата убийци

Настояваме за пожизнен затвор без право на подмяна за двамата убийци на Евгения Владимирова. Това съобщи пред Българска национална телевизия майка ѝ Капка Чорбанова. Тя участва на проведения пред Съдебната палата в София кротичък митинг с искане за обективна присъда за убийството на младата жена.
Прочетете още
Евгения Владимирова беше оповестена за безследно изчезнала в средата на октомври предходната година. 20 дни по-късно тялото ѝ бе намерено във водоем край Перник. Обвинен за убийството ѝ е мъжът ѝ Орлин Владимиров, а неговият татко е съизвършител в укриването.

" Безпомощна е била, не е имало кой да ѝ помогне. Да ви кажа, че и откакто се е оплакала три пъти в полицията това не се счита за домашно принуждение, за мен това е върховата точка на домашно принуждение. Искам да благодаря на нейните другари, близки, на наши родственици, които са се събрали тук на кротичък митинг, с цел да защитят моята щерка и нашето семейство ", сподели майката Капка Чорбанова.

Тя уточни, че сега свекърът на Евгения е на независимост против 5000 лв. гаранция.

" Не мога да схвана човешкият живот 5000 лв. ли коства? Нямам думи да опиша по какъв начин е допустимо съдът да го пусне против 5000 лева гаранция ".

Na въпроса " Съмнявате ли се, че ще има правдивост? ",  Капка Чорбанова отовори пред Българска национална телевизия: Надявам се да има правдивост, съдът да си вземе вярното решение. това си е замислено ликвидиране, ходили са сутринта да гледат къде да я изхвърлят. Следена е към месец от двамата. Не са идвали да кажат, че имат проблеми, да си приберем детето, да си приберем внука. Сложи леке на детето си за цялостен един живот.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР