Настоящият седми сезон на Фермата вече навлиза в решаваща фаза

...
Настоящият седми сезон на Фермата вече навлиза в решаваща фаза
Коментари Харесай

Хепи Ванче разкри всичко за Фермата

Настоящият седми сезон на " Фермата " към този момент навлиза в решаваща фаза и личностните спорове сред участниците в стопанството стават все по-изразени и остри. Именно към това разделяне в лагерите се връща в този момент в спомените си и миналогодишната победителка Ваня Илиева - Хепи Ванче.

" И ми е доста мъчително, че тези хора се разделиха по този метод ", декларира постоянно усмихнатата пътешественичка, която превъртайки лентата обратно при своето присъединяване във " Фермата ", се сеща, че и тогава се е стигало до крайности и враждуващи групички.

Хепи Ванче е почитател на тактиките, само че все пак е безапелационна, че всеки самичък взема решение по какъв начин да играе, само че и не би трябвало тактиката да включва личностни нападки и обиди. " Идеята е, играейки играта, да не навлизаш прекомерно доста в персоналното пространство на другия ", прибавя още тя в профила си в обществените мрежи, където всяка седмица разяснява протичащото се във формата и дава отговор на въпросите на почитателите си.
свързани новини17451на 14.09.202120332на 24.08.2021
За свои любимци в сегашния сезон брюнетката уточни Лора, Любо, Пламен и Кирил. " Много одобрявам Лорчето, тъй като мисля, че тя хем е силничка, хем такава добричка към всички, загрижена е, не влиза в разправии. Любо също ми харесва и считам, че той има шансове да стигне до финала. До момента това, което Пламен демонстрира, също по някакъв метод не ми е станал противен. Харесва ми – той е един подобен спокоен, балансиран. Много готино, умерено приказва. Мисля, че и Киро е доста забавна персона вътре ".

Колкото до сантименталните линии в стопанството, Хепи Ванче разяснява от персонален опит, че " сюжет няма ", тъй като " Няма по какъв начин да направиш сюжет за нещо такова. Ти може да имаш някакви предположения… Те имат някакви упования, обаче нищо не е по сюжет.. И там, както споделям, страстите и динамичността са на толкоз по-интензивно равнище, че там за един ден могат да се случат толкоз доста неща, колкото на открито за една седмица. И в последна сметка ти си изолиран. Това са млади, красиви хора, изцяло обикновено е да се случват тези неща ".

Съветите, които Ваня дава на останалите участници, са два: " Тази страст да я изживеят в действителност на макс, да спрат да се карат, да спрат да търсят под вола теле за безспорни нелепости, да се заяждат. Наистина, както песента с лимоните, да намират позитивното нещо. И второ, като вървят на тази сцена, да вземат да вървят с хъс на нея ".

Самата тя доста се е страхувала от арената предходната година, само че колкото по-често се е изправяла на дуели, толкоз повече е осъзнала, че арената я прави по-силна: " Тази сцена те връща назад в играта! "
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР