Настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп вече е фаворит да

...
Настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп вече е фаворит да
Коментари Харесай

Букмейкърите предвиждат победа на Тръмп

Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп към този момент е любимец да завоюва нов мандат за поста, сочат данни на букмейкъри, съобщи Ройтерс.

Според хората, залагащи на английската платформа Бетфеър (Betfair), възможностите на републиканеца Тръмп са към 60 %. При отварянето на изборните секции във вторник сутринта те бяха оценени единствено на 39 на 100.

Вероятността за победа на претендента на демократите Джо Байдън понижа внезапно от 61 % на 40 на 100. Според друга основана във Англия платформа, Смаркетс (Smarkets), възможностите на Тръмп са още по-големи - 65 %.

При отварянето на изборните секции те са били оценени единствено на 39 на 100. Вероятността за победа на Байдън надлежно е намаляла сензитивно от 61 % на 39 на 100.

Патрик Флин, политически анализатор от Смаркетс, изясни обрата със мощното показване на Тръмп в щата Флорида и изключително в окръг Маями-Дейд, където живее огромна кубинска общественост.

Пътят на демократа към Белия дом обаче не минава наложително през победа във Флорида, за разлика от този на президента, разяснява Флин. Той акцентира, че Байдън към момента може да стане президент, в случай че завоюва основните щати Пенсилвания, Мичиган и Уисконсин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР