Настоящи и бивши футболни величия на английската Висша лига почетоха

...
Настоящи и бивши футболни величия на английската Висша лига почетоха
Коментари Харесай

Звезди от Премиър лийг се закичиха с мартеници

Настоящи и някогашни футболни величия на британската Висша лига уважиха обичая за Баба Марта. Сред тях личат имената на настоящите капитани на лондонския Челси - суперзвездите Сесар Аспиликуета и Гари Кейхил.

Легендите на Премиершип Пауло Ферейра, Джърмейн Джинас и Робер Пирес също почетоха българския празник, който честваме точно на 1-и март.

Всички те си направиха специфични фотоси за спомен със симпатичните мартенички, като демонстрираха съпричастността си към този остарял наш обичаен бит. Мартениците им бяха персонално дарени от Кирил Евтимов при следващата му аудиенция в Лондон, където той изгледа дербито от Шампионската лига сред Челси и Барселона.

Това не е първо такова скимване на бургазлията, който и предходната година подари мартеници на играчи на " сините ", един от които бе бразилецът Давид Луис – концепция, родила се след диалог сред Евтимов и Димитър Попов, който е началник на българския фенклуб " Челси-България ".

Любопитното е, че двама от получилите мартеници - Кейхил и Пирес, са изявили предпочитание и мигновено са си ги вързали на китката, както обичаят повелява.

" На всички им беше доста забавно като получиха мартениците. На Кейхил това е за повторно, като и той и Джинас споделиха, че ще се похвалят на българските си другари, надлежно Стилиян Петров и Димитър Бербатов. А на Пирес и Ферейра дадох и за фамилиите им, дано да се радват всички ", споделя " индивидът в кадър " Кирил Евтимов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР