Настоящата седмица се развива много позитивно за Рафаел Надал и

...
Настоящата седмица се развива много позитивно за Рафаел Надал и
Коментари Харесай

Надал потвърди участие на турнира в Барселона


Настоящата седмица се развива доста положително за Рафаел Надал и неговите почитатели. След като авторитетното издание AS избра Матадора за състезател №1 на Испания за 2022 , през днешния ден рекордьорът по трофеи от Големия шлем удостовери присъединяване си на идващото издание на ATP 500 шампионата в Барселона.

Турнирът ще се организира от 17 до 23 април и е измежду обичаните на Надал. Испанецът е вдигал трофея рекордните 12 пъти, а триумфалният за него край против Стефанос Циципас през 2021 се трансформира в един от мачовете на годината. През сегашния сезон обаче Надал нямаше опция да пази купата поради фрактурата на реброто, която получи в Индиън Уелс няколко седмици по-рано.

„ Рафаел Надал не пропуща най-важните шампионати. Ще се забележим през април “ – гласи текстът към обявата, с която бе доказано присъединяване на рекордьора по трофеи от Големия шлем.

Надал ще стартира новия сезон с присъединяване на United Cup, след което ще се насочи към Мелбърн за Australian Open, а през март ще се изяви на Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями. Все още не е ясно дали ще забележим испанеца на корта през февруари – той разкри, че не възнамерява да пази купата в Акапулко , като досега не е декларирал присъединяване в нито един от останалите ATP 500 шампионати през месеца.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР