Настоящата криза е симптом на грешки в начина на управление.

...
Настоящата криза е симптом на грешки в начина на управление.
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Трябва ни управление като за 21 век

Настоящата рецесия е признак на неточности в метода на ръководство. Кризата ни демонстрира, че с способи и подходи от 50-те години на предишния век не можем да предоставяме на българските жители услуги, които са типични за 21 век, сподели в изявление за бТВ евродепутатът и някогашен екоминистър Искра Михайлова.

" Не можем в продължение на доста години да не влагаме в една инфраструктура и по-късно ненадейно да открием, че тя повече не поема нужните старания, с цел да даде услугата на жителите. Перник стана знак на водната рецесия, само че за жалост не е единствено Перник ", уточни Михайлова.

Според нея водната инфраструктура в България е в сериозно положение. " Имам поради водопреносната мрежа, питейната вода и в случай че ние през последните години направихме изпитание и инвестирахме с поддръжката на Европейския съюз в филтриране на водите, отклоняване на отпадни води, тъй като плановете по стратегия околна среда са за това. Те не са за питейна вода, те са за филтриране на отпадната вода, с цел да бъде природата чиста ", сподели евродепутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР