Настимир Ананиев определено е депутатът, който най-много обича да си

...
Настимир Ананиев определено е депутатът, който най-много обича да си
Коментари Харесай

Депутатския стол. Кой яде най-често сред народните представители

Настимир Ананиев несъмнено е депутатът, който най-вече обича да си похапва в 49-ото Народното заседание. Той печели наградата за   " Най- огромен лакомник ", твърди Уикенд. Според наблюденията на парламентарните им кореспонденти, Настимир се хранел приблизително по 4 пъти дневно във ведомствения депутатски бюфет, от дълго време прочул се с ниските и субсидирани от данъкоплатците цени.

На старта на есенната сесия на 49-ото Народно събрание Настимир Ананиев притегли погледите, откакто обратно на килограмите си, съумя чевръсто да се озове пръв на депутатската опашка за обяд.
-->
Като умел чревоугодник, овладял до съвършенство тънкостите на софраджийството, Ананиев застава пред парламентарната лавка още в 8:15 часа, безусловно секунди, откакто бюфетът е отворил.

„ Настимир знае, че стартират работа малко след 8 часа и незабавно цъфва, тъй като тогава излиза първата партида садвичи със сирене „ Филаделфия “ и сьомга, които са обичани на всички депутати, само че Настимир нормално ги прережда и изяжда по-голямата част от партидата “, описват негови сътрудници.

Те допълват, че към 10 часа Настимир се готви за втори взлом на парламентарния бюфет. Тогава депутатът се стопира на кроасаните със сирене или на баничките. Има жанр. Около 12:30 часа отново е заел челна позиция пред витрината с ястия  – за изобилен обяд. Свидетели описват, че той съумява да побере до 5 чинии в таблата си, а това е сложна задача даже и за професионален келнер.

Но това не е всичко. В 15:30 часа водачът на " Волт " още веднъж е в бюфета за следобедна закуска. Тогава обира това, което е оставало от обяд.

Неутолимият гадина на Настимир е мотив за смешки, даже от страна на съпартийците му, които от време на време пращат в чат групата на ПП-ДБ другарски колажи за неутолимия апетит на Настимир.

Като легенда се споделя за негово посещаване в Бургас. Настимир Ананиев трябвало да гостува на депутата Константин Бачийски.

В 10 часа му се обадил, че потегля от София. В 12 часа Бачийски позвънил - от вежливост да ревизира дали гостът му наближава морето, само че се оказало, че той обядва някъде до Пазарджик, по автомагистралата. След като не дошъл и до 14 часа, Бачийски още веднъж позвънил. Изненада! Оказало се, че Настимир се забавя, тъй като тежка трапеза в града Стара Загора го отбила от пътя.

Пристигнал в Бургас към 16:30 часа и първото нещо, за което помолил домакина Бачийски било - да отидат на ресторанта " Док 5 " на пристанището, с цел да хапнат, тъй като бил пригладнял от пътя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР