Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри има ясна идея какво ще

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри има ясна идея какво ще
Коментари Харесай

Алегри подреди задачите на Ювентус по важност

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри има ясна концепция какво ще желае от своя отбор през втората половина от сезона. Той дори градира дилемите по значимост.

“Минималната цел пред нас е място в топ 4 на шампионата. След това би трябвало да се доближим допустимо най-близо до Наполи. После чак идват Лига Европа и шампионата за Купата на Италия ”, съобщи треньорът.

Преди подновяването на шампионата “старата госпожа ” е на трета позиция на 10 точки от неаполитанците. Също по този начин отборът ще играе против Нант в квалификационния кръг за място на 1/8-финалите в Лига Европа, а за Купата на Италия е на 1/8-финал против Монца.

По-рано денем Юве надделя Риека с 1:0 в контрола, в която още веднъж играха голям брой младоци. Част от участниците на Мондиала към момента ги няма, само че скоро се завръщат. “Бразилците се прибират на 27 декември, а Адриен Рабио ще се нуждае от още няколко дни за отмора ”, изясни Алегри.

Той приказва и за станалите първенци Анхел Ди Мария и Леандро Паредес. “Ди Мария, който по принцип е извънреден състезател, се показа извънредно във финала. Той може да бъде като бонус за нас през втората част от сезона. Анхел и Лео Паредес знаят, че могат да се трансфорат във значими за нас футболисти. Вече се чух с тях и да са надъхани ”, благополучен е експертът.

На 30 декември торинци ще одобряват и Стандард (Лиеж) в контрола. За нея треньорът увери, че Федерико Киеза ще бъде на линия. Бонучи и Влахович обаче няма да играят.

Алегри също по този начин изрази недоволството си от склонността на играчите му непрекъснато да връщат топката към вратаря.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР