Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович през целия мач срещу Зоря

...
Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович през целия мач срещу Зоря
Коментари Харесай

В Зоря объркаха превода, набедиха треньора на ЦСКА-София за скандалджия

Наставникът на ЦСКА-София Люпко Петрович през целия мач против Зоря (Луганск) не е спрял да ругае личните си играчи. Поне това се твърди на формалния уебсайт на украинците, които са разгласили конференцията на своя треньор Виктор Скрипник след вчерашния дуел в София, приключил 1:1.

На нея български публицист попита Скрипник следното: “По принцип треньорите хвалят своите футболисти, само че вие от какво сте неудовлетворен?”. На това треньорът дава отговор:



“Всеки тим желае да играе футбол още по-добре. Ние не вършим изключение. Разбира се, има неточности. При гола на съперника имахме 6-7 индивида в наказателното поле против единствено двама в алено, само че получихме гол. Това ме ядоса. Трябва да подобрим играта в защита. Но ние не се отказахме, потърсихме възможностите си и нашите старания донесоха дузпа, която реализирахме”.

В уеб страницата на Зоря обаче питането е преведено погрешно и там написа следното: “Треньорът на противника от самото начало ругаеше своите футболисти…” Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР