Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев даде традиционната си пресконференция

...
Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев даде традиционната си пресконференция
Коментари Харесай

Любо Пенев: По-добре да изчакаме за Бербатов, не трябва да оклюмваме

Наставникът на ЦСКА - Любослав Пенев даде обичайна си конференция преди турнирен дуел на своя отбор. Ел Голеадор застана пред медиите в ексцентричния час 13:23, като основна тематика на неговото изявление беше идното домакинство на столичния Септември.

Пенев разгласи, че към момента няма развиване към възможното привличане на Димитър Бербатов. Специалистът призна, че " армейците " се нуждаят от нови футболисти, като е допустимо да бъдат привлечени свободни сътрудници.
 Двете лица на Мауридеш в ЦСКА
Двете лица на Мауридеш в ЦСКА

Раздялата му с " армейците " към този момент е реалност

Ел Голеадор, този път надалеч по-кратко, приказва и за персоналните претекстове, които съгласно него се крият в метода на съдийство по отношение на ЦСКА.

" Защо конференцията беше в 13:23 часа? Трябваше да дойда от Панчарево, може би това беше най-удобният час , по този начин го пресметнах. И по-късно ходя на лагер. Според мен не е ексцентрично. За мен 13:23 часа е като 13:15, 13:34, 16:22, да вземем за пример. На линия сме, честитихме си Баба Марта, очаквам въпроси ".
 Снимка 409814
Източник:

" Трансферната политика ? Трансферите са обстоятелства, политика на клуба. Има добра оферта, футболистът е трансфериран. Да, има и осъдени, има контузени футболисти. Не би трябвало да оклюмваме , ще дадем опция на другите футболисти и те би трябвало да се възползват от тази опция. Новият състезател? Нуно Томаш тренира през днешния ден с тима, ще бъде и на анализа, не е невероятно да направи дебют на следващия ден . Все отново той идва, с цел да играе, нали. Данте Стипица е полуготов, няма да влезе в лагер-сбора. Николай Бодуров ще направи едно проучване през днешния ден следобяд, тъй че не е изцяло изключен за мача на следващия ден . Евандро и Жеферсон още се възвръщат. Те двамата ще се върнат по-нататък. Готов ли е Перейра за игра? Седмицата протече без някаква информация от този вид. Вратата за прехвърляния не е затворена, не е изключено да пристигна някой свободен сътрудник ".
 ЦСКА с облага от 10,5 млн. евро за последните осем месеца
ЦСКА с облага от 10,5 млн. евро за последните осем месеца

" Червените " впечатляват с изходящите си прехвърляния

" За Бербатов не знам дали има развиване, по-добре да изчакаме . Всеки един добър футболист, който би предизвикал конкуренция, е добре пристигнал. Така би трябвало да се работи, това е доста значимо. Защо би трябвало да дъвчем още за картона на Джеси?! Трябва да има идентичен критерий и за двата тима, аз съм за това ".

" Готвим се за Септември съществено и професионално, проучваме ги. Това го вършим всяка седмица, ЦСКА се готви доста положителни за всеки един противник, няма значение от коя част на таблицата е. Подготвяме се еднообразно съществено, не подценяваме нито един противник . В нашите редици няма разпределяне ".
 Снимка 409816
Източник:

" Комисиите и органът, който управлява футбола, би трябвало много да помислят и да си оправят къщичката . Виждам смяна, макар че допуснахме две загуби. Трябва време, по тази причина го споделям, без време няма да се получи. Изграждаме модел на игра, би трябвало време . Целта пред нас е най-високото място. Не виждам вашето присъединяване (бел.ред - на журналистите) и помощ за оправяне на българския футбол, вие седите леко като очевидци. Че има персонални претекстове, има, очевадно е, само че това е удар по водещия спорт в света, не може да се ръководи по този метод. Ако желаете да помогнете, вземете по-дейно присъединяване, изразете позиция. Управлява се по този начин към този момент 15 години. Спираме към този момент с тази тематика, момчета и дами и т.н ", приключи по паметен метод Ел Голеадор.
 Емил Данчев с разяснение за слуховете за Бербатов и ЦСКА
Емил Данчев с разяснение за слуховете за Бербатов и ЦСКА

Вижте какво сподели сътрудникът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР