Наставникът на ЦСКА Добромир Митов изрази увереност, че тимът му

...
Наставникът на ЦСКА Добромир Митов изрази увереност, че тимът му
Коментари Харесай

Добри Митов: Готови сме за новия сезон

Наставникът на ЦСКА Добромир Митов изрази убеденост, че отборът му е изцяло подготвен за старта на новия сезон, който за „ червените” е единствено след три дни. Днес ЦСКА изигра последната си контрола от лятната подготовка, побеждавайки Вихрен Сандански с 3:0 на стадион „ Българска армия”.

Във вторник „ червените” се изправят против черногорския Титоград в първи мач от Лига Европа.

Ето какво показа Митов след мача:

„ Отборът е подготвен за новия сезон. Може би през днешния ден не бяхме оптимално съсредоточени след дългия лагер. Тези мачове протичат по този метод, само че сме удовлетворени въпреки всичко. Постигнахме добър резултат и нямаме травми, чакаме борбите в Европа.”

„ Бяхме балансирали състава и през двете полувремена, а кой ще играе във вторник, ще видите директно преди мача. За момента новите се стараят, мисля, че момчетата се вписват добре. Разбира се има още доста какво да се желае, само че до този миг се показват добре.”

„ Информациите са Титоград са малко подправени. Ние изпратихме човек за техния мач, имаме записи, които сме анализирали. Ще покажем и на момчетата слабите и мощните страни на съперника. Подготвени сме.”

„ Прогресът при Митко Митков е огромен, всички го виждате. Има израстване при всички, момчетата работят, стараят се, удовлетворени сме от всички. Разбира се, вършим и неточности, само че по тази причина сме тук да работим и да поправяме нещата.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР