Наставникът на Стефано Пиоли не скри радостта си от титлата,

...
Наставникът на Стефано Пиоли не скри радостта си от титлата,
Коментари Харесай

Пиоли изрази радостта си и посочи защо Милан заслужи Скудетото

Наставникът на Стефано Пиоли не скри насладата си от купата, която завоюва дружно със своя тим. Също по този начин той в детайли изясни за какво ”росонерите ” справедливо са триумфирали със Скудетото през този сезон. Освен това треньорът поздрави своите играчи и шефове.

“Щастлив съм за моите играчи, за себе си, за щаба ми, за клуба, за шефовете и за фантастичните ни почитатели. За целия свят на, който заслужава това Скудето. Винаги сме вярвали в него, несъмнено съм щастлив. Защо заслужавахме купата повече от? Бяхме по-постоянни. Щом си стигнал дотук, значи имаш поредност. Не ми харесва, че го загатвам, само че мисля, че последното ни проваляне беше от, а тогава не трябваше да загубим. Манталитетът и идентичността на играчите бяха забележителни. Те в никакъв случай не се предадоха и бяха фантастични. На никого в никакъв случай не му е липсвал темп или интензитет, в това число и на тези, които не играха доста.

Заслужихме си го, защото никога не се предадохме и бяхме по-постоянни. Спечелихме ключови мачове. Имам силен състав с двама изключителни директори (Малдини и Масара - б.р.). Ако достигнеш това ниво, то тогава всички замесени са дали най-доброто от себе си. Аз и моят щаб се забавлявахме в работата с тези играчи. Подготвяхме се за всеки мач, опитвайки се да намерим подходящи решения за нас. Всички се наслаждаваме на това, което правим, което е най-важното. Винаги съм имал ясни идеи и конкретна цел, която беше да се справим по-добре спрямо миналия сезон.

Директорите сътвориха печеливша композиция от млади и опитни играчи, като също по този начин придобихме нрав на победител. Бяхме смели, изключително в отбрана, което ни беше възнаградено, тъй като в много мачове не допуснахме голове. Защитавахме се като животни, когато съперникът владееше топката. Идеята ми е да усъвършенствам играчите, с които разполагам, само че е по-трудно, в случай че нямат гений. Способността на клуба да притегля надарени играчи донесе резултати. Поздравления за всички.

След мача той беше почетен с премията за Треньор на сезона в. “Без играчите и шефовете това нямаше да бъде допустимо ”, призна експертът. Запитан на кого посвещава Скудетото, той отговори през сълзи: “Определено на татко ми, където и да е той. Ще е горделив от това, което реализирах ”.

 Индзаги: Изпитвам най-много горделивост, направихме велики неща, както и Милан Индзаги: Изпитвам най-много горделивост, направихме велики неща, както и Милан 22 май | 23:16  Интер незабавно поздрави Милан за извоюваната купа Интер незабавно поздрави Милан за извоюваната купа 22 май | 21:37  Милан догони Интер по трофеи, Пиоли е първенец за първи път Милан догони Интер по трофеи, Пиоли е първенец за първи път 22 май | 21:26  Милан победи със Скудетото след шоу в решаващия мач Милан победи със Скудетото след шоу в решаващия мач 22 май | 20:56  Еуфория на ЖП гарата в Милано преди основния мач на “росонерите ” Еуфория на ЖП гарата в Милано преди основния мач на “росонерите ” 22 май | 17:08 Още от Футбол свят  Цървена звезда не позволи неточност в края и още веднъж е с купата на Сърбия Цървена звезда не позволи неточност в края и още веднъж е с купата на Сърбия 22 май | 23:29 618 0  Индзаги: Изпитвам най-много горделивост, направихме велики неща, както и Милан Индзаги: Изпитвам най-много горделивост, направихме велики неща, както и Милан 22 май | 23:16 1203 1  Зверев с лесна победа на старта на Зверев с лесна победа на старта на "Ролан Гарос ", Оже-Алиасим оцеля след поврат 22 май | 23:14 538 1  Кадис избегна изпадането в последния миг Кадис избегна изпадането в последния миг 22 май | 23:10 650 1  Майорка се избави с победа в Памплона Майорка се избави с победа в Памплона 22 май | 23:07 647 2 Виж всички Водещи Новини  Лудогорец лиши Левски от бронзовите медали пред цялостните трибуни на Лудогорец лиши Левски от бронзовите медали пред цялостните трибуни на "Герена " 22 май | 22:24 52688 333  ЦСКА - София завърши с нова нула, ЦСКА - София завърши с нова нула, "червените " почитатели напуснаха "Тича " още в 20-ата минута 22 май | 22:26 45054 117  Знаменит поврат донесе осмата купа на Манчестър Сити Знаменит поврат донесе осмата купа на Манчестър Сити 22 май | 19:55 74774 240  Милан победи със Скудетото след шоу в решаващия мач Милан победи със Скудетото след шоу в решаващия мач 22 май | 20:56 43536 120  Ботев се окичи с бронза след триумф над Славия Ботев се окичи с бронза след триумф над Славия 22 май | 22:24 37158 48 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР