Наставникът на сподели след тежкото поражение от с 0:6, че

...
Наставникът на сподели след тежкото поражение от с 0:6, че
Коментари Харесай

Томаш: След червения картон нашият отбор рухна

Наставникът на показа след тежкото проваляне от с 0:6, че може да раздели срещата на две - преди аления картон на стража и след изгонването му от игра. Той отдаде заслуженото на отбора на Лудогорец.

" Индивидуалната класа на футболистите на Лудогорец указа въздействие. Мога да разделя мача на преди аления картон и след аления картон. Преди него се опитахме да се противопоставим по най-хубавия метод на Лудогорец. След аления картон нашият тим рухна. Бях споделил на футболистите и имах вяра, че можем да вземем нещо от Лудогорец ".

" В последна сметка разполагат с доста положителни футболисти. Убеден съм, че можем да играем по-добре. Този мач би трябвало да го забравим по най-бързия метод и да мислим за идващия. Ние не сме тим, който не може да се надиграва с Лудогорец, само че сме тим, който може да пресира високо, да открадва топка и да основава офанзиви. Имахме три обстановки, които можехме да развием по-добре и да отбележим гол ". efbet Лига 17 кръг, понеделник 15 февруари  Лудогорец 6:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР