Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана много доволен от победата

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана много доволен от победата
Коментари Харесай

Загорчич: Важна победа, можеше да убият вратаря ни

Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана доста удовлетворен от успеха над Локомотив Пловдив с 2:1. Тя постави завършек на черната серия от пет мача без победа на "белите " и това зарадва някогашния национал.

"Много значима победа след двете ни тежки загуби. Този мач наложително трябваше да го спечелим и момчетата го заслужиха. Раздадохме се над опциите си и трябваше да го спечелим този мач, което и стана ", съобщи Загорчич пред DIEMA SPORT и показа какво е трансформирал на почивката.

"Говорехме си в съблекалнята, имаше просто съмнения. Нормално беше да играем по този начин, желаех да сме по-спокойни и да сме колектив. Променихме представянето си, справедливо победихме ", съобщи още експертът и разяснява обстановката с вратаря Антониос Стериакис, който беше замерян с предмети.

"Стериакис е още дете и се изплаши. Първоначално не видях какво са хвърлили против него. Хвърлиха желязо против него, в случай че го бяха уцелили, убиват го на място. Тия почитатели не мислят с главата си ", показа разочарованият треньор. Той приказва и какво е положението на капитана Георги Петков, който е още контузен.

"Георги Петков е капитанът на тима, непрекъснато е с нас, още 25-30 дни би трябвало да е в цялостна отмора. Тогава ще му създадат проучванията и ще се разбере по кое време ще бъде подготвен за игра още веднъж ", показа наставникът и най-после разяснява идните срещи на Славия.

"Ако се огледа по този начин, ние ще сме любимци в идващите мачове. Не желая да се мисли по този начин. Искам единствено момчетата да дават максимума си във всеки мач и единствено тогава ще ни се получат нещата ", приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР