Наставникът на Славия Златомир Загорчич избухна по адрес на Левски

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич избухна по адрес на Левски
Коментари Харесай

Загорчич: Левски не играе футбол и се самозаблуждава

Наставникът на Славия Златомир Загорчич избухна по адрес на Левски след равенството 1:1 на Националния стадион "Васил Левски ". Бившият бранител на Литекс твърди, че "сините " не играят футбол и се самозаблуждават и твърди, че е неудовлетворен от равенството.

"Не съм удовлетворен от днешния мач, сами си вкарахме гола. Това беше единственото състояние на Левски. Вкарахме един гол, изпуснахме едно чисто състояние.Бяхме излезли единствено и само за победа в този мач. "

"Не съм сюрпризиран от играта на Левски. Казах го и след първия мач на Герена ", че те се заблуждават че играят футбол. Нямат игра, не знам по какъв начин са самолетите в София на небето, дали не ги смъкнаха ", съобщи остро Загорчич пред камерата на DIEMA SPORT и проучва представянето на отбора си, уязвявайки противника.

"Направихме груба неточност при гола на Левски, ние владяхме топката доста повече. Липсваше ни малко настъпателност преди почивката Имахме 4-5 рискови офанзиви по левия фланг, не използвахме тези обстановки. "

"Освен този удар и един опит на Обертан, това беше всичко в интерес на Левски. Мисля, че и в двете полувремена бяхме доста по-добри от Левски ", показа още Загорчич и към този момент приказва за представянето на момчетата си.

"Момчетата даже не диспутирам, че демонстрираха геройство. Искам повече самочувствие от тях. Искам да са по-спокойни, когато владеят топката. Мисля, че ще се получават нещата, изключително втория полусезон и тогава ще изглеждаме по-различно. Работим дружно от доста време, вижда се, че напредват бързо. Ако създадем хубава селекция с още 1-2 души, ще се получат нещата ", добави някогашният бранител на Литекс и проучва представянето на отбора си като хазаин и посетител.

"Явно сме по-спокойни, когато играем като домакини. В гостуванията също не играем зле, само че постоянно има някоя груба неточност, която домакините ни санкционират. Миналия кръг с Етър вкарахме три гола, само че два от тях бяха в нашата врата, а не трябваше да е по този начин. "

"Направих измененията през днешния ден, с цел да дам късмет и на другите момчета. Наско Милев изигра прекрасен мач, доста тича, доста се бори. Да, желаеме от него да вкарва, само че доста неща направи, с цел да вземем този резултат ", съобщи още някогашният състезател на Литекс и направи разбор на представянето на Славия за целия сезон досега.

"Горе-долу съм удовлетворен като игра, само че ни липсват точки. В някои мачове трябваше да спечелим, изключително в тези, в които бяхме доста по-силни. Изпуснахме доста точки в такива борби ", съобщи Загорчич и приказва за идния мач с Етър за Купата.

"Ние всеки мач излизаме за победа, по този начин ще е и в мача с Етър за Купата ", приключи някогашният състезател на Литекс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР