Наставникът на Рома Жозе Моуриньо коментира предстоящия ¼-финален сблъсък за

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо коментира предстоящия ¼-финален сблъсък за
Коментари Харесай

Моуриньо: Щастлив съм в Рома, първият полусезон беше ужасен

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо разяснява идния ¼-финален конфликт за Купата на Италия против обичания си Интер след снощната победа с 3:1 над Лече в шампионата. Специалния също по този начин беше безапелационен, че остава на „ Олимпико “ макар информациите за интерес на Евертън към него.

„ Все още би трябвало да изминем дълъг път. Преди това имаме още няколко мача, а и за мен Интер е най-силният тим с най-хубавия състав в цялото състезание и в шампионата за Купата. Следователно, ние имаме най-трудният чоп. Ние обаче ще отидем там и ще се опитаме да поднесем изненада. Ще забележим дали е допустимо " ", стартира португалецът.

"Не знам по какъв начин ще се усещам на „ Сан Сиро “. Трябва да се приготвя прочувствено, както когато Рома беше хазаин на Интер. Трябва да се опитам да подцени страстите и да се опитам да възприема дуела като всеки различен. Завърнах се на „ Сан Сиро “ против Милан и получих какви ли не обиди. Този път няма да бъде по този начин, само че да забележим.

"По отнoшение на страсти, пристрастеност, емпатия и благополучие да работя в Рома, бих оценил престоя си тук с 11 от 10. Наистина съм доста, доста щастлив да бъда в клуб, в който чувствам, че хората ми имат доверие. Няма по какъв начин да бъда по-щастлив ".

"В състезателен аспект, да играя за място сред четвъртото и осмото не е това, което желая, несъмнено, само че това е миг от един друг за мен план и идващия сезон ще бъде по-добре. Не отхвърлям, че бях отчаян от първия полусезон, защото представянето ни беше извънредно. Въпреки това сега аз съм благополучен и не бих заменил плана на Рома за никой различен. Дадох думата си за три години и няма да си потегли преди те да са изтекли. Това е и моят план “, съобщи Моуриньо с убеденост след триумфа на „ Олимпико “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР