Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира, че няма отрицателна

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан демонстрира, че няма отрицателна
Коментари Харесай

Зизу с положителна нагласа към освиркванията

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан показва, че няма негативна настройка към освиркванията. Той разяснява, че това е част от кариерата на всеки футболист и съобщи, че подтиква играча да реагира и да забележи, че не прави някои неща добре.

Специалистът приказва преди турнирния мач от петия кръг против Бетис. Двубоят е в сряда, 20 септември, от 23.00 часа на стадион „ Сантиаго Бернабеу “.

„ Аз като треньор желая да виждам в играчите си централизация по 90 минути. Футболистите също желаят това. Срещу Бетис ще постараем да създадем тъкмо това. Ако играем интензивно, ще раним всеки противник “, сподели Зизу.

„ Не желая да се връщам на наказването на Роналдо. Доволни сме, че се завръща в игра. Надявам се това да е последният път, в който сме без него. Роналдо е благополучен, тъй като той обича да играе с сътрудниците си “, добави експертът.

„ Винаги съм казвал, че би трябвало да имаме повече самообладание с Бейл. Наясно сме, че в случай че всичко е наред, той е доста добър футболист. Има време да забележим най-хубавият Бейл, в този момент е на положително равнище “.

Феновете на Кралския клуб не всеки път са демократични към уелския национал. Понякога по негов адрес са налице освирквания. В тази връзка, Зизу изясни: „ Не мога да кажа за какво се получава по този начин, не съм в главите на хората. На този стадион са освирквали всички. Не мисля, че има футболист, който да не е бил освиркван тук. Това е част от кариерата на всеки състезател, само че от време на време е добре, тъй като те кара да забележиш, че не правиш някои неща добре. В случая не приказвам за Бейл, а генерално. И на мен се е случвало и считам, че е добре, тъй като реагираш “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР