Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов говори след загубата на

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов говори след загубата на
Коментари Харесай

Радуканов: Няма как да смачкаме Лудогорец

Наставникът на Пирин (Благоевград) Милен Радуканов приказва след загубата на " орлетата " с 0:2 от първенеца Лудогорец. Специалистът одобри метафизичен провалянето и призна превъзходството на отбора от Разград.

" Поздравявам Лудогорец, класен тим с класни футболисти. Опитахме да се противопоставим, разликата в класите е голяма, няма какво да се лъжем. Доволен съм от моите футболисти - това, което могат, го дават цялостен полусезон. Нелеп гол, вкараха ни през стената, не ми го побира акълът. Иначе всичко вървеше идеално. Казах им на почивката, няма по какъв начин да станем атакуващ тим и да смачкаме Лудогорец. За страдание през днешния ден не става дума за шанс, а за наша неточност.

Настроението падна след 0:2. Имахме въодушевление, само че когато губим е обикновено да не изглеждаме щастливи. Имаше отрицателно бягане. Моите футболистите са си най-хубавите, само че към този момент класата им е надалеч от тази на Лудогорец. Вместо да развием тима, се получи по този начин, че до последно ще се борим да не изпаднем. Да, дължат се много суми на играчите, само че и лятото се дължаха, управлението направи всичко допустимо да ги изчистят. Сега съм сигурен, че отново ще се опитат да ги изчистят, само че се получава вакуум през това време. Хубаво ще бъде да се заплати, несъмнено - футболистите имат фамилии, идват празници. Пожелавам си да съм здрав, моето семейство също ", сподели БГ Моуриньо след загубата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР