Наставникът на Лудогроец Анте Шимунджа говори след равенството 3:3 на

...
Наставникът на Лудогроец Анте Шимунджа говори след равенството 3:3 на
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Показахме характер, искаме да сме конкурентоспособни в групите

Наставникът на Лудогроец Анте Шимунджа приказва след равенството 3:3 на неговия отбор против Жалгирис, което класира българския отличник за групите на Лига Европа за шеста поредна година.

" Орлите " трябваше да преминат през продължения, с цел да отстраняват своя противник, само че в последна сметка Шимунджа съобщи, че неговите футболисти са посочили темперамент.

" Беше мъчно за всички. Винаги е мъчно за нас. Не се разделяме на футболисти и треньор. Важното е, че достигнахме до Лига Европа. Гледайки и двата дуела, беше доста мъчно. Играхме добре, тъй като създадохме много положения. Лесно стигахме до финалната третина, а те играеха на контраофанзива. Не опитвахме да си върнем топката през първото полувреме, само че след почивката променихме това. Показахме темперамент, а нашият темперамент е доста сериозен. Искахме успеха повече от тях, проучва мача наставникът ", съобщи словенският експерт след края на срещата.

Относно идния чоп за груповата фаза пък треньорът на " орлите " разкри, че се надява неговият отбор да бъде конкурентоспособен на противниците си.

" Нямаме въздействие върху жребия, само че желаеме да сме конкурентоспособни. Искаме да сме тимът, за който всички ще внимават в Лига Европа и това ще е задачата ни ", показа Анте Шимунджа.

Оливие Вердон пък, който осъществя дузпата, която донесе крайния триумф за Лудогорец си пожела Манчестър Юнайтед за противник в групите на Лига Европа: " Искам да играя против Манчестър Юнайтед. Това е огромен клуб ", разкри националът на Бенин.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР