Бургаски родители, учители и членове на Обществения съвет на ДГ

...
Бургаски родители, учители и членове на Обществения съвет на ДГ
Коментари Харесай

Бургаски родители с гореща молба: Отложете пенсионирането на директора на ДГ „Златното Ключе“!

Бургаски родители, учители и членове на Обществения съвет на ДГ „ Златното ключе “ упорстват да бъде удължите интервала на пенсиониране на шефа на детската градина Марияна Бойчева

Те се обръщат към кмета Димитър Николов и заместник-кмета по обучение, опазване на здравето, обществени действия и юношески политики Михаил Ненов с молба срокът да бъде продължен до края на финансовата 2024 година или най-малко до датата на фактическото назначението на титуляр на нейното място след извършени състезания за длъжността.

Ето какво пишат те в писмото си:

„ Искаме да изразим нашето удивление, благодарност и признателност към професионализма и силата на госпожа Бойчева, с които сътвори, развива и съхранява своя екип през толкоз доста години. Специалисти, които възпитават, надграждат познания и умения и утвърждават полезностите на нашите деца. Г-жа Бойчева се трансформира в институция и образец за останалите шефове. Тя е водачът, от който чиновниците в детското заведение към момента имат потребност.

Ние, като членове на Обществения съвет към детската градина и несъмнено, като родители на децата, които сме им поверили, желаеме да изразим и възхищението си към просветителна подготовка, която децата ни получават за идната толкоз значима смяна в живота им- встъпването в учебно заведение.

Вие, като родители, знаете какъв брой е значимо децата ни да се усещат сигурни, спокойни и обгрижвани. Подготовката, която получават, знанията, дисциплината, грижата са капчиците в морето, които „ Златните девойки “, под управлението на Г-жа Бойчева, съумяват да доливат всеки божи ден, с цел да може в края на годината, да се реализира едно море от усмивки на нашите деца и на нас самите.

Молим Ви от все сърце, в случай че нормативната уредба го разрешава, да удовлетворите молбата ни и госпожа Бойчева почтено да завърши своята дългогодишна кариера като един от най- сполучливите шефове на детска градина в Бургас, в края на финансовата 2024г. или до датата на фактическото назначението на нов шеф “.

В писмото се припомня още, че детска градина „ Златното ключе “ през годините остава една златна нишка от споделени страсти , прекарвания и мемоари, които е мямало по какъв начин да да бъдат вероятни, без всеотдайността и трудолюбието на Марияна Бойчева .

Молбата ще бъде прегледана от членовете на непрекъснатите комисии на Общински съвет-Бургас преди идващото му съвещание в последната седмица на месец май. 

Бургазлийка: Многоетажен паркинг до пазар „ Краснодар “ ще трансформира региона в лабиринт от тесни улици с магистрален трафик

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР