Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори бе много доволен след днешната

...
Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори бе много доволен след днешната
Коментари Харесай

Аутуори: Направихме много важна първа крачка

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутуори бе доста удовлетворен след днешната победа с 1:0 като посетител на грузинския Торпедо Кутаиси. Българският първенец реализира добър турнирен резултат преди реванша през идната седмица.

Поздравления за играчите, тъй като заслужават. Работиха доста, мачът беше сложен. Опонентът играеше бързо с отвесни пасове. В началото не успяхме да осъществяваме това, което бяхме планували като тактика. В средата на първото полувреме обаче успяхме и желая да благодаря на играчите. Голът постоянно е значим, без значение по кое време идва. През второто полувреме създадохме обстановки и желая да поздравя техния вратар. Можеше да спечелим мача с по-голямо успокоение. Искам да поздравя нашите почитатели. Знам, че пътуването е мъчно, само че тази победа е за тях. Надявам се с тяхната поддръжка да създадем много компликации на съперника в реванша “, стартира Аутуори.

„ Не мога да съм изцяло благополучен. Ще съм благополучен, когато се класираме. Поздравления за целия тим и тези, които влязоха като запаси. В неделя ще влязат играчи, които през днешния ден не играха. За мен цялата група футболисти е доста значима. Направихме доста значима първа крачка. Сега цялата ни централизация е върху мача от шампионата, който ни следва. Целта ни е да победим в неделя. Моят фокус е върху групата футболисти, с която разполагам “, приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР