Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров –Херо показа трезва преценка и

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров –Херо показа трезва преценка и
Коментари Харесай

Херо: Смехотворно е да си пожелая да отстраним Милан

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров –Херо сподели трезва преценка и призна, че би било смехотворно да си пожелае неговият отбор да в профил Милан в 1/16-финалите на Лига Европа. След пасив 0:3 от първия мач в Разград старши треньорът на първенците разчита на това да види добра игра от възпитаниците си.

При всички положения Херо съобщи, че играчите му ще подходят изцяло професионално и ще дадат максимума макар, както той самичък ги дефинира, „ нулевите шансове за класиране”.

„ Не мога да предсказвам дали ще има подценяване от страна на Милан. Ние сме длъжни да подходим оптимално съществено и отговорно в този мач, защитавайки достойнството освен на нашия клуб, а и на клубния футбол в България”, разяснява Димитров.

„ Лукоки е един добър футболист. Играч, който има много скорост и експедитивност. Вкара много значими голове в тазгодишното присъединяване в Лига Европа – против Хофенхайм, против Брага. Той е един приключен състезател, който оказва помощ доста на нашия тим.”

„ Колкото и да са нулеви възможностите ни за класиране, ние сме длъжни да отговорим професионално на това предизвикателство, което Милан съставлява. Ще се опитаме да играем нашия, положителния футбол, който сме показвали нееднократно. Най-важно е да бъде качествена играта.”

„ Ако би трябвало да бъда почтен, желае ми се повече шансът да бъде на наша страна, да не е както на мача в Разград – да допуснем голове в последната минута на първото полувреме, а след това и в последната минута на мача, а също и дузпата. За мен това беше една непредизвикана дузпа. Ако успеем да избегнем тези моменти, ще бъда благополучен. Дано шансът този път бъде на наша страна.”

„ Естествено, че моето мнение ще бъде пристрастно. Ще се опитам да бъда оптимално прецизен: загубихме първия мач освен тъй като шансът и шансът не бяха на наша страна. Загубихме на първо място поради класата на футболистите на Милан във значимите и решаващите моменти, когато съумяха да осъществят своето предимство. Благодаря на Дженаро Гатузо за хубавите думи, само че ние би трябвало да проучваме и отчитаме нашите неточности. Не бива да позволяваме такива наивни неточности като тези от първия мач.”

„ Знаете, че имаме Клаудиу Кешеру, който е осъден за още 1 мач и няма да играе на следващия ден. Добавям към това и травмата на Лукас Саша. По мнението на нашия лекарски екип той ще отсъства сред 2 и 3 седмици.”

„ Какъв резултат чакам на следващия ден? Трудно ми е да отговоря на този въпрос. Ако кажа, че желанието ми е да отстраним Милан, това ще прозвучи доста смехотворно в ушите на хората. Търся на първо място добра игра, това е главното, а в случай че имаме шанса да спечелим нещо, ще бъда доволен”, приключи Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР