Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата на

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата на
Коментари Харесай

Шимунджа: Бяхме си написали домашното

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе удовлетворен от успеха на неговия отбор с 2:1 над Спартак (Варна). Специалистът е на мнение, че той и щабът му са си написали домашното преди срещата и не са били сюрпризирани от “соколите ”.
 Десподов поведе Лудогорец за сложна победа във Варна, Десподов поведе Лудогорец за сложна победа във Варна, " орлите " излязоха на върха
“През първото полувреме доминирахме, а през второто полувреме започнахме по метод, по който не искахме. Създадохме положителни благоприятни условия, само че не вкарахме и Спартак ни наказа. Мисля, че заслужихме три точки на тежък терен против упорит тим. Не ни изненадаха, ние си бяхме написали домашното и чакахме това, което демонстрираха на терена. Не мисля, че губим централизация поради мачовете в Европа. Нашата цел е да станем първенци. Нормално е, когато пристигна мач в Европа да мислим за него, само че за нас най-важното е купата ”, сподели Шимунджа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР