Наставникът на Локомотив София Данило Дончич говори след поражението на

...
Наставникът на Локомотив София Данило Дончич говори след поражението на
Коментари Харесай

Дончич: Подготовка, в която само биеш, не е добре

Наставникът на Локомотив София Данило Дончич приказва след провалянето на неговия отбор с 1:2 в контролата със Спортист Своге.

" Подготовка, в която единствено биеш, не е добре. Още по-зле е, като паднеш или нямаш победа. Знаем защо се готвим. Имаме тежки тренировки, това е ясно. Трябва да бием на нашия стадион. Всички против нас имаха по-голяма упоритост. Срещу Локомотив София всеки е на 100 % ", стартира той.

" Преди биехме с класа и самостоятелни качества, само че тези дни не успяхме да го демонстрираме. Изобщо не упреквам момчетата. Единствено трябваше да бием един мач, само че Своге беше по-агресивният тим. На моменти през втората част ни се получи. Опитахме някои разновидности, а някои футболисти получиха отмора. Надявам се, че против Хебър ще сме на 100 % ", добави експертът.

" Шоколадите " приседнаха на " железничарите "

В последната си контрола от зимната подготовка

" Нормално е да сме изморени. По-добре в този момент, в сравнение с идната седмица. Има задоволително време, ще се освежим. Не мога да кажа за нови попълнения. Може да потърсим нещо в атакуващ проект, само че разчитаме на тези играчи, с които разполагаме сега ", приключи Данило Дончич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР