Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш очаквано остана доволен от

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш очаквано остана доволен от
Коментари Харесай

Александър Томаш: Сладка победа, нуждаехме се от нея

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш предстоящо остана удовлетворен от триумфа на неговия отбор с 2:1 като домакини на Локомотив София в среща от 17-ия кръг на Първа лига.

След срещата той съобщи, че тимът се е нуждаел от тази победа и показа още, че е му е харесало видяния живец у своите футболисти.

" Хубава, сладка победа. Нуждаехме се от нея от много време. Не съм удовлетворен от първото полувреме, само че като цяло ние контролирахме мача. Победата с 2:1 не дава отговор на това, което се видя на терена. Мисля, че закономерно победихме ", стартира треньорът на " смърфовете "

" През целия сезон играем със 7-8 индивида, които са постоянно титуляри и тези хора би трябвало да излязат от зоната си на комфорт. Днес направих по този начин, че тези хора да излязат от зоната си на комфорт и тъкмо те ни донесоха успеха - имам предвид Джовани и Димитър Илиев. Имаме хрумвания, само че ни липсват елементи, с цел да се осъществят по-добре. Идеите, които се пробвам да прокарам, са на висок звук. Има живец, което ми харесва ", сподели още българският експерт.

" В момента най-важното за нас е да възстановим футболистите. Няма да вършим контролна среща в паузата за националните тимове, тъй като би трябвало да се подготвим за идния мач с Ботев Враца, който ще бъде доста тежък ", приключи Александър Томаш.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР